Met zorg

Met zorg

Heddedawir is een dartteam dat bestaat uit liefhebbers van pijltjes smijten. Onze pijlen zijn met zorg gekozen om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. Derhalve staan wij onze pijlen nooit af voor onderzoek. Foto’s maken van onze pijlen is niet toegestaan. Wordt u hierop betrapt, kunt u dit goed maken door het team te voorzien van een heerlijk glas drinken. 

Ons team is opgebouwd uit ukkies en bejaarden, waarbij de ukkies het de bejaarden moeilijk proberen te maken, maar dit lukt niet altijd.

Wat wel opvalt binnen ons team is de saamhorigheid die jaarlijks wordt bezegeld met een pittig survival weekend waarin ieder lid de grenzen van zijn kunnen opzoekt en vaak ook vind. 

Mocht u onverhoopt tegen het team van Heddedawir moeten spelen, heb geen angst, zowel de ukkies als de bejaarden zijn ook maar gewone mensen. Ze zijn nooit te beroerd om u het idee te geven dat u beter bent. Mocht u toch verliezen, kunnen wij u voorzien van een zakdoekje om de tranen weg te vegen. 

Ons vaste honk is sportcafe De Genderbeemd, waar u van harte welkom bent als wij thuis spelen. In het sportcafe zijn drankjes en snacks van hoge kwaliteit en wij als dartteam laten ons nooit omkopen door de tegenstander in de vorm van aangeboden lekkernij. U kunt het echter wel proberen, als Heddedawir zijn wij nooit te beroerd om u, nou ja, net zoiets als hierboven al staat. Wij zijn ook maar gewone mensen. 

Dartteam Heddedawir hoopt u met bovenstaand verhaal beter bekend te hebben gemaakt met de pijltjes smijters van Heddedawir.

Lees verder…..180 en bijzondere resultaten