Heddedawir – Kram Boven, donderdag 21 januari 2016.

 

Vol verwachting klopte ons hart. Nadat we vorige week Flight hadden verslagen was nu Kram Boven aan de beurt. Op de groepsapp waren al heel de dag de nodige voorspellingen voorbijgekomen. We waren volgens mij op en top gemotiveerd maar bovenal leefde bij ons de gedachte dat we vanavond de Minion weer zouden ontmoeten. Zo heeft elke tegenstander uit de eerste seizoenshelft stuk voor stuk een indruk bij ons achtergelaten. Voor Kram Boven was dit de Minion.

 

Over de Whatsapp kwamen in de avond het bericht dat Zuid onderweg was gegaan gevolgd Guus zijn bericht dat Noord ook in beweging was gekomen. Als afsluiting kwam het bericht dat ook Tilburg onderweg was. Hoogstwaarschijnlijk waren zij al langer onderweg dan Noord en Zuid bij elkaar. Louike was weer blij dat hij ons zag. Rik genoot van een midweek vakantie in Limburg. Er werden nieuwe foto’s gemaakt voor op de site omdat de spelersfoto’s niet geheel voldeden. Iedereen bleef gelukkig plakken op het toestel en door ons Heddedawebmennekewir werden de vernieuwde foto’s binnen 24 uur op onze site geplaatst. De tegenstander was binnengekomen en ging ingooien maar de Minion was nergens te bekennen. Hij zou toch wel komen? Even later was het zover Kram Boven was compleet.

 

De singles werden gespeeld door Cor, Guus, Donny en Rob. Concluderend moeten we zeggen dat er geen potten werden gebroken. De openingswedstrijd werd na het binnenhalen van de eerste leg toch verloren met 1-3. Dat was ook geen schande tegen de beste speler van Kram Boven. Hij was de laatste wedstrijden niet aanwezig geweest en dat was te merken aan de uitslagen die Kram Boven sindsdien had behaald. En hoe later het die avond werd ook een motivatie voor de rest van het team dat Marco er weer bij was. De tweede partij had Donny niet mogen verliezen. Drie legs ver voor staan en dan verliezen door geen dubbels te gooien. Dat mag niet gebeuren, zeker niet als de tegenstander verwonderd staat te kijken bij een gegooide dubbel. Robbie won zijn partij en Guus kon het niet afmaken tegen de captain van Kram Boven. Tja en dan sta je gewoon met 1-3 achter.

De mouwen moesten opgestroopt worden voor de koppels. Remco had genoeg warmgelopen en mocht van de reservebank komen om samen met Robbie de koppels te spelen. Cor en Guus waren het andere koppel. En het werd rechtgezet. Drie koppelgames werden naar ons toe getrokken en we kwamen op een 4-4 de koppelwedstrijden uit. Goed gedaan.

 

En toen kwam het grote optreden van de Minion. Nadat we de teamronde zowat gelijk op waren gegaan kwam Kram Boven op een uitworp te staan. 72. En de cultheld van Kram Boven beslist gewoon met twee keer een dubbel 18 de teamronde. Of we even wilden gaan zitten. En natuurlijk hadden we geen keus.

 

De teamronde werd gespeeld door Robbie tegen Marco. Na de eerste leg te hebben gewonnen werden de dubbels niet gevonden in de volgende legs ondanks een voorsprong in punten en dan mag je best balen. Na een uitstekende prestatie vorige week nu een kleine deceptie voor ons en een 4-6 overwinning voor Kram Boven.

 

 

 

 

 

Terug naar Archief