Carnavalesk Darttoernooi bij cv de Leute op 23-04-2016.

 

Het seizoen zit er bijna op. De wedstrijden zijn gespeeld, het weekendje staat voor de deur. Het veel besproken weekend waarin de smijters van Heddedawir zich van hun beste kant gaan laten zien. En in het team dat bekend staat als gezellig, als er een vaandel zou zijn dan stond het daar hoog op, dit team gaat naar een nog niet nader te noemen locatie om het seizoen te bespreken, de tactiek nog eens door te nemen en plannen en doel voor het seizoen 2016-2017 te maken en bedenken.

 

Dit alles zal overigens gaan op de traditionele Heddedawir manier, op de meest gezellige manier die er bestaat en waar de mannen dus om bekend staan. Hier zou u als een klein vliegje, in een hoekje aan de muur, getuige van willen zijn. Maar de echte waarheden blijven binnen het team, dat wat naar buiten mag komen wordt in de meest rooskleurige manier uiteen gezet.

 

Maar toch blijven de mannen gooien, Rik en Remco zijn op zaterdag 23 april 2016 naar het Carnavalesk darttoernooi van cv de Leute geweest. 2 koppels moesten zei boven zich dulden, met de 3e prijs gingen zei uiteindelijk vanuit het altijd gezellige en van activiteiten bol staande zuiden huiswaarts, met een goed gevoel, een mooie prijs en een fles gegist water uit ons buurland waar geen palmen groeien, maar toch gegist water met die naam uitbrengt.

 

Rest u als bezoeker dus nog de verhalen van het weekendje en niet te vergeten, nog 1 wedstrijddag om de beker.

 

 

 

Terug naar Archief